Karriär

KARRIÄR

SCROLLA NEDÅT

BLI EN ”BYGGBOLAGARE”!

Vi växer stadigt, så mer arbetskraft är välkommet. Vad är då en ”Byggbolagare”? En handlingskraftig och ansvarstagande person, som brinner för att bygga hus där människor kan bo, trivas och arbeta. Är du en ”Byggbolagare”?

Jobba hos Byggbolaget

Vill du också kliva upp en division?

Har du, som vi, ambition att bli ännu bättre på det du gör? Gillar du utmaningar i form av stora objekt? Triggas du av att samspelet med andra? Då kan vi kanske matcha varann. För i den takt vi växer har vi alltid ögonen öppna för nya talanger. Så kom gärna till skott direkt och skicka en passning!

Se vad vi menar med Byggbolagkänsla.

Vi tror på lagom stora utmaningar.

Vi vill att du ska nå din fulla potential. Därför får du tidigt ta ansvar för och hantera egna projekt, men du har samtidigt någon att ventilera tankar och idéer med. Det vardagliga utbytet med erfarna kollegor, inklusive duktiga arbetsledare och en närvarande ledning, är en viktig pusselbit.

 

Vi tror på raka rör.

Ärlighet, parat med tydlig och rak kommunikation, är nyckeln till ett gott arbetsklimat. På Byggbolaget vet du vad som förväntas av dig, men kan också räkna med cred när du klarar utmaningarna. 

Vi tror att olikheter berikar.

Ett framgångsrikt lag behöver alla typer av spelare. Därför ser vi mer till vilja och förmåga än till kön och härkomst. Det viktiga är att var och en gör sitt bästa och delar med sig av kunskap och erfarenhet.

 

Vi tror på balans i livet.

Det ska vara kul på jobbet – men också funka på hemmaplan. Gemensamma aktiviteter är en trivselfaktor. Har du familj, uppmuntrar vi givetvis föräldraledighet. Vill du engagera dig i samhället, t ex som idrottsledare, stöder vi dig helhjärtat. För om du mår bra, mår Byggbolaget bra, så enkelt är det.

Lär känna våra Byggbolagare

Oavsett arbetsroll så har våra medarbetare en sak gemensamt. De är alla Byggbolagare. Men vilka är då dessa Byggbolagare? Lär känna några av dem här.

 

LÄR KÄNNA VÅRA BYGGBOLAGARE

Jobba hos Byggbolaget

Lediga tjänster

Vi har många spännande projekt på gång. Därför söker vi nya medarbetare med olika bakgrund, ålder och erfarenheter. Vill du vi ska ha dig i åtanke när det dyker upp en ny position, kan du närsomhelst skicka in din CV.

Projektledare/Plastchef

2019-04-30
Vetlanda

Byggbolaget söker nyckelspelare! Vi söker dig som brinner för att driva och utveckla byggprojekt i rollen som platschef på större byggen. I rollen som platschef har du en viktig och mycket central roll i Byggbolagets projekt och i företagets fortsatta utveckling.

Läs mer

Förutom ansvar för projektens genomförande har du även ansvar för planering, personal, kvalitet och ekonomi. Tillsammans med arbetsledare driver du målmedvetet projekten och jobbar för att utveckla Byggbolagets arbetssätt. 

Verksamheten genomsyras av ledord som Ärlighet, Engagemang och Stolthet. Alla som arbetar på Byggbolaget ska känna en stolthet över att få vara en "Byggbolagare" och vara en del av detta team, där även du kommer vara en mycket viktig nyckelspelare.  

 

Din profil

Vi ser att du är en person som vill ha ordning och reda på bygget och som brinner för att utveckla både dig själv, våra arbetssätt och den personal du jobbar med.

En viktig del av arbetet är projektekonomi, planering och att coacha personal vilket innebär att du är effektiv och strukturerad. Eftersom vi är ett glatt gäng med starkt driv och snabba beslutsvägar ser vi gärna att du trivs i den miljön och vill känna den tillhörigheten.

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha lämplig utbildning eller erfarenhet av att jobba som projektledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggledning och byggentreprenadverksamhet, men för rätt person är det inget krav.

Uppdraget är en direktanställning på Byggbolaget och de erbjuder en tillsvidareanställning.Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Känner du att du är helt rätt person för tjänsten, sök redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se.

 

  • Uppstart: Enligt överenskommelse
  • Ort/Placering: Växjö första året
  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Lön: Individuell lönesättning tillämpas
  • Ansök senast 2019-05-05

Engagerad Byggare

2019-04-29
Vetlanda

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Är du en skicklig yrkesman som vill ha en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Hör av dig till Magnus Sjölyck på telefon 0722-10 10 60 eller fyll i din ansökan här på vår hemsida.

Fyll i en ansökan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs vår personuppgiftspolicy för att se hur vi hanterar din uppgifter.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018