Karriär

KARRIÄR

SCROLLA NEDÅT

BLI EN ”BYGGBOLAGARE”!

Vi växer stadigt, så mer arbetskraft är välkommet. Vad är då en ”Byggbolagare”? En handlingskraftig och ansvarstagande person, som brinner för att bygga hus där människor kan bo, trivas och arbeta. Är du en ”Byggbolagare”?

 

 

Lediga tjänster

Vill du också kliva upp en division?

Har du, som vi, ambition att bli ännu bättre på det du gör? Gillar du utmaningar i form av stora objekt? Triggas du av att samspelet med andra? Då kan vi kanske matcha varann. För i den takt vi växer har vi alltid ögonen öppna för nya talanger. Så kom gärna till skott direkt och skicka en passning!

Se vad vi menar med Byggbolagkänsla.

Vi tror på lagom stora utmaningar.

Vi vill att du ska nå din fulla potential. Därför får du tidigt ta ansvar för och hantera egna projekt, men du har samtidigt någon att ventilera tankar och idéer med. Det vardagliga utbytet med erfarna kollegor, inklusive duktiga arbetsledare och en närvarande ledning, är en viktig pusselbit.

 

Vi tror på raka rör.

Ärlighet, parat med tydlig och rak kommunikation, är nyckeln till ett gott arbetsklimat. På Byggbolaget vet du vad som förväntas av dig, men kan också räkna med cred när du klarar utmaningarna. 

Vi tror att olikheter berikar.

Ett framgångsrikt lag behöver alla typer av spelare. Därför ser vi mer till vilja och förmåga än till kön och härkomst. Det viktiga är att var och en gör sitt bästa och delar med sig av kunskap och erfarenhet.

 

Vi tror på balans i livet.

Det ska vara kul på jobbet – men också funka på hemmaplan. Gemensamma aktiviteter är en trivselfaktor. Har du familj, uppmuntrar vi givetvis föräldraledighet. Vill du engagera dig i samhället, t ex som idrottsledare, stöder vi dig helhjärtat. För om du mår bra, mår Byggbolaget bra, så enkelt är det.

Lär känna våra Byggbolagare

Oavsett arbetsroll så har våra medarbetare en sak gemensamt. De är alla Byggbolagare. Men vilka är då dessa Byggbolagare? Lär känna några av dem här.

 

LÄR KÄNNA VÅRA BYGGBOLAGARE

Jobba hos Byggbolaget

Lediga tjänster

Vi har många spännande projekt på gång. Därför söker vi nya medarbetare med olika bakgrund, ålder och erfarenheter. Vill du vi ska ha dig i åtanke när det dyker upp en ny position, kan du närsomhelst skicka in din CV.

Plastchef

2022-01-18
Västervik

Är du en person som trivs i en självgående nyckelroll där du får arbeta som platschef med nyproduktion? Är du en lagspelare som vill ta en viktig ledarroll och vara med på en tillväxtresa med en spännande utveckling framför sig? Trivs du i en roll där du får arbeta brett och ta stort eget ansvar? Om du är sugen på en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Byggbolaget i Vetlanda AB expanderar och söker dig som vill driva nyproduktionsprojekt i regionen runt Västervik.

Läs mer

I rollen som platschef kommer du bland annat:

  • Ha övergripande ansvar på byggarbetsplatsen där du som nyckelperson för projektet i hamn enligt uppsatta mål avseende budget, tid, kvalitet och arbetsmiljö.
  • Samordnar entreprenörer samt egen personal för att leda bygget framåt.
  • Inledningsvis ansvara för ett större projekt som sträcker sig över ett par år
  • Som stöd i ditt arbete har du, Arbetschef, Inköpare, projektör och arbetsledare.

Som platschef på Byggbolaget erbjuds du:

Ett intressant och variationsrikt arbete i ett snabbt växande företag, med en platt organisationsstruktur samt korta beslutsvägar. Du erbjuds en generös ersättning, goda utvecklingsmöjligheter samt stort eget ansvar. Till din hjälp har du inspirerande och kompetenta medarbetare.

För att passa i rollen:

  • Besitter en relevant arbetslivserfarenhet, där du har arbetat i en roll som platschef eller motsvarande sedan ett par år tillbaka
  • Har du högskoleutbildning kan det vara meriterande
  • Flytande i tal och skrift i svenska samt har B-körkort.

Viktigast av allt för att du ska trivas hos oss är att du delar våra värderingar.

  • Ärlighet
  • Engagemang
  • Stolthet

Låter detta som rätt möjlighet för dig?
Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. Byggbolaget startade 2011 och är verksamt över hela Södra Sverige inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. Företaget är en stark och pålitlig aktör i bygg-Sverige och deras framgångsrecept stavas planering och styrning. De har sedan starten vuxit varje år och har som målsättning att fortsätta expandera, med utökad styrka och bibehållen lönsamhet. Bolaget tar ett socialt ansvar, är flerfaldigt prisbelönt och nådde under 2021 en omsättning på ca 200MSEK fördelat på 50 medarbetare.

 

Engagerade Snickare

2022-01-10
Vetlanda

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Är du en skicklig yrkesman som vill ha en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Hör av dig till Magnus Sjölyck på telefon 0722-10 10 60 eller fyll i din ansökan här på vår hemsida.

Fyll i en spontanansökan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs vår personuppgiftspolicy för att se hur vi hanterar din uppgifter.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018