Våra Byggbolagare

Lär känna våra Byggbolagare

SCROLLA NEDÅT

Lär känna våra Byggbolagare

Oavsett arbetsroll - snickare, kranförare, murare - så har alla våra medarbetare en sak gemensamt. De är alla Byggbolagare. Men vilka är då dessa Byggbolagare? Lär känna några av dem här.

Engagerade medarbetare

Vi är ett ständigt växande företag inom bygg och entreprenad och vi strävar alltid framåt. Det har vi våra engagerade och kompetenta medarbetare att tacka för, och att det finns en stolthet över att vara en Byggbolagare. 

Men vad är en Byggbolagare egentligen? Det hoppas vi att "Lär känna våra Byggbolagare" kan ge svar på, och samtidigt bjuda på inblick i våra medarbetares vardag.

Robin Söderberg

Entreprenad är ett område som vuxit snabbt sedan Byggbolaget startades och ligger oss varmt om hjärtat. Allra helst för Byggbolagaren Robin Söderberg som är företagets entreprenadchef.

Läs mer om vår nyckelspelare Robin

Mattias Funk

Vad våra Byggbolagare sysslar med på fritiden spelar roll. Oavsett om det gäller sportengagemang eller familjeliv. Eller som i Byggbolagarens Mattias Funcks fall – hans fackliga intresse som numera ingår i hans arbetsroll.

 

LÄS MER OM BYGGBOLAGAREN FUNCK

Rolf Jonsson

Åren går och förändringarna har varit många. Men vissa saker består. En av våra första Byggbolagare Rolf Jonsson exempelvis. “Jag har ju varit med sen starten i princip, så jag ingår väl snart som inventarie”.

 

LÄS MER OM BYGGBOLAGAREN JONSSON

Viktor Törner

För de flesta höglandsbor är Viktor Törner känd som liberon och lagkaptenen i Vetlanda Bandyklubb. Ärofyllt uppdrag kan vi tycka, men för oss klingar det lite högre att han är den första ut i "Lär känna våra Byggbolagare". 

 

LÄS MER OM BYGGBOLAGAREN TÖRNER

Christoffer Ekenmo

Christoffer Ekenmo är Byggbolagaren som fick sin första sticksåg redan som sjuåring och som allra helst jobbar med nybyggnationer, tillbyggen och renoveringar av hus. En van trähusbyggare helt enkelt.

 

LÄS MER OM BYGGBOLAGAREN EKENMO

Vill du också bli en byggbolagare?

Här nedan listar vi de tjänster som är lediga just nu. Vill du vi ska ha dig i åtanke när det dyker upp en ny position, kan du närsomhelst skicka in din CV.

Projektledare/Plastchef

2019-04-30
Vetlanda

Byggbolaget söker nyckelspelare! Vi söker dig som brinner för att driva och utveckla byggprojekt i rollen som platschef på större byggen. I rollen som platschef har du en viktig och mycket central roll i Byggbolagets projekt och i företagets fortsatta utveckling.

Läs mer

Förutom ansvar för projektens genomförande har du även ansvar för planering, personal, kvalitet och ekonomi. Tillsammans med arbetsledare driver du målmedvetet projekten och jobbar för att utveckla Byggbolagets arbetssätt. 

Verksamheten genomsyras av ledord som Ärlighet, Engagemang och Stolthet. Alla som arbetar på Byggbolaget ska känna en stolthet över att få vara en "Byggbolagare" och vara en del av detta team, där även du kommer vara en mycket viktig nyckelspelare.  

 

Din profil

Vi ser att du är en person som vill ha ordning och reda på bygget och som brinner för att utveckla både dig själv, våra arbetssätt och den personal du jobbar med.

En viktig del av arbetet är projektekonomi, planering och att coacha personal vilket innebär att du är effektiv och strukturerad. Eftersom vi är ett glatt gäng med starkt driv och snabba beslutsvägar ser vi gärna att du trivs i den miljön och vill känna den tillhörigheten.

För att vara aktuell för tjänsten bör du ha lämplig utbildning eller erfarenhet av att jobba som projektledare. Vi ser gärna att du har erfarenhet från byggledning och byggentreprenadverksamhet, men för rätt person är det inget krav.

Uppdraget är en direktanställning på Byggbolaget och de erbjuder en tillsvidareanställning.Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Känner du att du är helt rätt person för tjänsten, sök redan idag! Du ansöker direkt på www.empleo.se.

 

  • Uppstart: Enligt överenskommelse
  • Ort/Placering: Växjö första året
  • Omfattning: Heltid
  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Lön: Individuell lönesättning tillämpas
  • Ansök senast 2019-05-05

Engagerad Byggare

2019-04-29
Vetlanda

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Är du en skicklig yrkesman som vill ha en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Hör av dig till Magnus Sjölyck på telefon 0722-10 10 60 eller fyll i din ansökan här på vår hemsida.

Fyll i en ansökan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs vår personuppgiftspolicy för att se hur vi hanterar din uppgifter.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018