Våra Byggbolagare

Våra Byggbolagare

SCROLLA NEDÅT

Lär känna våra Byggbolagare

Oavsett arbetsroll - snickare, kranförare, murare - så har alla våra medarbetare en sak gemensamt. De är alla Byggbolagare. Men vilka är då dessa Byggbolagare? Lär känna några av dem här.

Engagerade medarbetare

Vi är ett ständigt växande företag inom bygg och entreprenad och vi strävar alltid framåt. Det har vi våra engagerade och kompetenta medarbetare att tacka för, och att det finns en stolthet över att vara en Byggbolagare. 

Men vad är en Byggbolagare egentligen? Det hoppas vi att "Lär känna våra Byggbolagare" kan ge svar på, och samtidigt bjuda på inblick i våra medarbetares vardag.

Låt oss presentera Byggbolagaren Rickard Hugosson. Rickard är snickare med det stora intresset för grillning och fiske. Frågar du oss hade han tagit hem vilken matlagningstävling som helst! 

 

LÄS MER OM BYGGBOLAGAREN RICKARD

Tokin Ståhle

Tokin är Platschef på vår entreprenad Kv Idet i Växjö där vi uppför 94 lägenheter. Tokin är en Byggbolagaren som har ett spännande förflutet som Yrkesofficer och som bland annat har jobbat med minröjning i Kabul, Afghanistan. Det var slumpen som förde honom till Sverige och Byggbolaget.

Läs mer om Tokin Ståhle

Emil Persson

Emil är en Byggbolagare med många järn i elden. Helst jobbar han inom byggservice och hjälper våra privatkunder. Ett varierade arbete med många olika projekt. Det kan vara tillbyggnationer, nyproduktion av hus, köksrenoveringar eller altanbygge. Man vet aldrig vad man stöter på.

Läs mer om Emil Persson

Robin Söderberg

Entreprenad är ett område som vuxit snabbt sedan Byggbolaget startades och ligger oss varmt om hjärtat. Allra helst för Byggbolagaren Robin Söderberg som är företagets entreprenadchef.

Läs mer om vår nyckelspelare Robin

Henrik Kardell

För Byggbolagaren Henrik Kardell är murning mer än bara hans yrke. Det är hans passion, något som de två stenhus han byggt på sin fritid vittnar om.

Läs mer om Henrik Kardell

Mattias Funk

Vad våra Byggbolagare sysslar med på fritiden spelar roll. Oavsett om det gäller sportengagemang eller familjeliv. Eller som i Byggbolagarens Mattias Funcks fall – hans fackliga intresse som numera ingår i hans arbetsroll.

 

LÄS MER OM BYGGBOLAGAREN FUNCK

Rolf Jonsson

Åren går och förändringarna har varit många. Men vissa saker består. En av våra första Byggbolagare Rolf Jonsson exempelvis. “Jag har ju varit med sen starten i princip, så jag ingår väl snart som inventarie”.

 

LÄS MER OM BYGGBOLAGAREN JONSSON

Viktor Törner

För de flesta höglandsbor är Viktor Törner känd som liberon och lagkaptenen i Vetlanda Bandyklubb. Ärofyllt uppdrag kan vi tycka, men för oss klingar det lite högre att han är den första ut i "Lär känna våra Byggbolagare". 

 

LÄS MER OM BYGGBOLAGAREN TÖRNER

Christoffer Ekenmo

Christoffer Ekenmo är Byggbolagaren som fick sin första sticksåg redan som sjuåring och som allra helst jobbar med nybyggnationer, tillbyggen och renoveringar av hus. En van trähusbyggare helt enkelt.

 

LÄS MER OM BYGGBOLAGAREN EKENMO

Vill du också bli en byggbolagare?

Här nedan listar vi de tjänster som är lediga just nu. Vill du vi ska ha dig i åtanke när det dyker upp en ny position, kan du närsomhelst skicka in din CV.

Driven entreprenadsnickare

2021-03-19
Ljungby/Värnamo

Vi tror på Ljungby/Värnamoregionen och söker nu entreprenadsnickare. Vill du vara med att bygga upp och sätta din prägel på Byggbolagets framtida verksamhet i Ljungby/Värnamotrakten?

Läs mer

Byggbolaget erbjuder en spännande och utvecklande roll som entreprenadsnickare med både bredd och spets. Är du en person som är driven och vill vara med på en spännande tillväxtresa, då kanske det är just dig vi söker!  

Som medarbetare på Byggbolaget kommer du att arbeta med allt inom bygg. Beroende på verksamhet kommer dina arbetsuppgifter att innefatta nyproduktion, ombyggnation och renoveringar.

Din profil

Vi söker dig som är erfaren entreprenadsnickare gärna med erfarenhet från betong- och armeringsarbeten och har du erfarenhet från montage av prefabricerade byggelement är detta meriterande.

Du är trygg inom området och kan arbeta självständigt. Du trivs i en miljö som präglas av högt tempo och med höga kvalitetsmål. Vidare ser vi att du har en hög säkerhetsmedvetenhet för dig själv och dina kollegor.

Viktigt för tjänsten är att du innehar B-körkort och att du talar och skriver obehindrat på svenska.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Viktigt är att du jobbar effektivt och noggrant, upprätthåller en god laganda samt representerar kunden och Byggbolaget på ett föredömligt sätt.


För mer information om tjänsten kontakta Magnus Sjölyck på telefon 072-210 10 60 eller via e-post magnus@byggbolaget.se


Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Ljungby/Värnamo 
Omfattning: Heltid, dagtid.
Lön: Enligt gällande kollektivavtal

Engagerad Byggare

2021-03-01
Vetlanda

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Är du en skicklig yrkesman som vill ha en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Hör av dig till Magnus Sjölyck på telefon 0722-10 10 60 eller fyll i din ansökan här på vår hemsida.

Fyll i en ansökan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs vår personuppgiftspolicy för att se hur vi hanterar din uppgifter.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018