Våra Byggbolagare

Våra Byggbolagare

SCROLLA NEDÅT

Lär känna våra Byggbolagare

Oavsett arbetsroll - snickare, kranförare, murare - så har alla våra medarbetare en sak gemensamt. De är alla Byggbolagare. Men vilka är då dessa Byggbolagare? Lär känna några av dem här.

Engagerade medarbetare

Vi är ett ständigt växande företag inom bygg och entreprenad och vi strävar alltid framåt. Det har vi våra engagerade och kompetenta medarbetare att tacka för, och att det finns en stolthet över att vara en Byggbolagare. 

Men vad är en Byggbolagare egentligen? Det hoppas vi att "Lär känna våra Byggbolagare" kan ge svar på, och samtidigt bjuda på inblick i våra medarbetares vardag.

Fredrik Björklund

Fredrik är en man med många järn i elden och många intressen, allra helst vill han spendera sin fritid ute med allt från jakt och fiske till båtar och snickra på torpet. Samma sak gäller i jobbet där utomhusarbete är det bästa.

Läs mer om Fredrik

Tomas Claesson

Tomas började på Byggbolaget för över tio år sedan och var en av de första snickarna in i företaget. Under åren på Byggbolaget har Tomas fått göra det mesta, allt ifrån att snickra, mura, till att rita hus.

Läs mer om Tomas

Låt oss presentera Byggbolagaren Martin Dalsjö. Martin kör vår kranbil och är en viktigt del i planeringen av våra entreprenader. På fritiden kopplar Martin gärna av i naturen och gillar fiske och skidåkning.  

 

Läs mer om Martin

Låt oss presentera Byggbolagaren Rickard Hugosson. Rickard är snickare med det stora intresset för grillning och fiske. Frågar du oss hade han tagit hem vilken matlagningstävling som helst! 

 

Läs mer om Rickard

Tokin Ståhle

Tokin är Platschef på vår entreprenad Kv Idet i Växjö där vi uppför 94 lägenheter. Tokin är en Byggbolagaren som har ett spännande förflutet som Yrkesofficer och som bland annat har jobbat med minröjning i Kabul, Afghanistan. Det var slumpen som förde honom till Sverige och Byggbolaget.

Läs mer om Tokin

Emil Persson

Emil är en Byggbolagare med många järn i elden. Helst jobbar han inom byggservice och hjälper våra privatkunder. Ett varierade arbete med många olika projekt. Det kan vara tillbyggnationer, nyproduktion av hus, köksrenoveringar eller altanbygge. Man vet aldrig vad man stöter på.

Läs mer om Emil

Robin Söderberg

Entreprenad är ett område som vuxit snabbt sedan Byggbolaget startades och ligger oss varmt om hjärtat. Allra helst för Byggbolagaren Robin Söderberg som är företagets entreprenadchef.

Läs mer om Robin

Henrik Kardell

För Byggbolagaren Henrik Kardell är murning mer än bara hans yrke. Det är hans passion, något som de två stenhus han byggt på sin fritid vittnar om.

Läs mer om Henrik

Mattias Funk

Vad våra Byggbolagare sysslar med på fritiden spelar roll. Oavsett om det gäller sportengagemang eller familjeliv. Eller som i Byggbolagarens Mattias Funcks fall – hans fackliga intresse som numera ingår i hans arbetsroll.

 

Läs mer om Mattias

Rolf Jonsson

Åren går och förändringarna har varit många. Men vissa saker består. En av våra första Byggbolagare Rolf Jonsson exempelvis. “Jag har ju varit med sen starten i princip, så jag ingår väl snart som inventarie”.

 

Läs mer om Rolf

Viktor Törner

För de flesta höglandsbor är Viktor Törner känd som liberon och lagkaptenen i Vetlanda Bandyklubb. Ärofyllt uppdrag kan vi tycka, men för oss klingar det lite högre att han är den första ut i "Lär känna våra Byggbolagare". 

 

Läs mer om Viktor

Christoffer Ekenmo

Christoffer Ekenmo är Byggbolagaren som fick sin första sticksåg redan som sjuåring och som allra helst jobbar med nybyggnationer, tillbyggen och renoveringar av hus. En van trähusbyggare helt enkelt.

 

Läs mer om Christoffer

Vill du också bli en byggbolagare?

Här nedan listar vi de tjänster som är lediga just nu. Vill du vi ska ha dig i åtanke när det dyker upp en ny position, kan du närsomhelst skicka in din CV.

Engagerade Snickare

2022-05-01
Vetlanda

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Är du en skicklig yrkesman som vill ha en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Hör av dig till Magnus Sjölyck på telefon 0722-10 10 60 eller fyll i din ansökan här på vår hemsida.

Fyll i en ansökan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs vår personuppgiftspolicy för att se hur vi hanterar din uppgifter.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018