Fredrik Björklund

Säg hej till Fredrik!

SCROLLA NEDÅT

Fredrik Björklund är snickaren som trivs bäst i naturen.

Fredrik är en man med många järn i elden och många intressen, allra helst vill han spendera sin fritid ute med allt från jakt och fiske till båtar och snickra på torpet. Samma sak gäller i jobbet där utomhusarbete är det bästa.

Jobba ute är bäst

Fredrik började sin yrkesbana i industribranschen men gick snart över till att köra egen byggfirma ihop med sin pappa. 2015 började Fredrik hos oss på Byggbolaget.

– Visst har det sina fördelar med att driva eget och kunna styra över sin egen tid. Men det är också skönt att vara anställd och vara omgiven av många bra och trevlig kollegor.

Fredrik jobbar blandat på många olika typer av projekt, allt från servicejobb till entreprenad.

Allra roligast är servicejobb och renovering av gamla hus, helst där man får jobba ute i friska luften.

 

Aldrig trött på att snickra

För några år sedan satte Fredrik och hans pappa igång med att bygga ett torp i skogarna utanför Vetlanda. Fredriks farmor hade tidigare bott på platsen och vid projektets början stod där bara murstocken kvar från det gamla huset. Nu står där ett nytt hus på samma plats med grävd damm och garage intill.

 

– Det har varit kul att få göra ett sådant här projekt ihop med min far. Vi har inte hunnit arbeta så mycket tillsammans, han har varit där i veckorna och jag mest på helgerna. Men det har ändå varit fint att få göra det tillsammans.

 

När Fredrik inte snickrar på jobbet eller på torpet så trivs han bäst i jaktskogen tillsammans med sin stövare.

 

Vill du också bli en byggbolagare?

Vi växer stadigt, så mer muskler är alltid välkomna. Vill du vi ska ha dig i åtanke när det dyker upp en ny position, kan du närsomhelst skicka in din CV.

Engagerade Snickare

2022-05-01
Vetlanda

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Är du en skicklig yrkesman som vill ha en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Hör av dig till Magnus Sjölyck på telefon 0722-10 10 60 eller fyll i din ansökan här på vår hemsida.

Fyll i en ansökan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs vår personuppgiftspolicy för att se hur vi hanterar din uppgifter.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018