Martin Dalsjö

Lär känna våra Byggbolagare

Martin Dalsjö

SCROLLA NEDÅT

Martin Dalsjö

Martin jobbade inom metallindustrin när han gjorde hoppet till trä. Det var runt 2007 och Martin och hans kollegor gjorde block och sålde till andra byggfirmor, plus att de tog åt sig att göra projekt av lösvirke. 2013 anslöt han sig till Byggbolaget, ett val han inte ångrat.

"Fin atmosfär"

– Sedan flera år kör jag kranbilen, men medan jag jobbat här har vi växt från cirka femton till femtio, och det har gått bra, det är en fin atmosfär i firman. Cheferna lyckas att få alla att trivas. När jag kom hit hade vi fredagsfika. Fortfarande träffas vi och får höra om kvartalssiffror och inkommande uppdrag. En annan fin grej är att de kör bilder på storskärm och håller oss uppdaterade om vad kamraterna jobbar på för stunden. Det knyter oss samman och håller oss engagerade i varandras uppdrag.

 

"Så himla rofyllt"

Martin Dalsjö köpte villa i Tomaslunden som ensamstående. Några minuter från Vetlanda centrum ligger huset och är ett 1,5 plans med källare. Senare kom både fru och två barn, och huset behövde justeras något. Innan de var nöjda hade de ändrat planlösningen, bytt panel, och kompletterat det med både garage och uteplats.

 

Vår träarbetande kranförare slappnar av i naturen och gillar fiske och skidåkning.
– Jag kan åka ut ensam eller med en kompis eller mina barn. De är ganska vuxna nu men hänger med ibland. Mest är vi i insjöarna häromkring, eller så åker vi till kusten. Gös, Aborre och Gädda brukar vi få. Pulsen går ned redan när man sätter sig i båten. Det är så himla rofyllt.

Vill du också bli en byggbolagare?

Vi växer stadigt, så mer muskler är alltid välkomna. Vill du vi ska ha dig i åtanke när det dyker upp en ny position, kan du närsomhelst skicka in din CV.

Engagerade Snickare

2022-05-01
Vetlanda

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Är du en skicklig yrkesman som vill ha en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Hör av dig till Magnus Sjölyck på telefon 0722-10 10 60 eller fyll i din ansökan här på vår hemsida.

Fyll i en ansökan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs vår personuppgiftspolicy för att se hur vi hanterar din uppgifter.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018