Tomas Claesson

Lär känna vår Byggbolagare

Tomas Claesson

SCROLLA NEDÅT

Tomas Claesson

Tomas började på Byggbolaget för över tio år sedan
och var en av de första snickarna in i företaget.

Roligast är lösvirkeshus

Under åren på Byggbolaget har Tomas fått göra det mesta, allt ifrån att snickra till att mura, och även en del ritande då han tidigare har jobbat med just det på Trivselhus. Den allra roligaste typen av projekt i jobbet är att få bygga lösvireshus.

 

– Det är riktigt kul att få vara med i genom hela processen på ett husbygge och det är härligt när allt är nytt och fräscht, säger Tomas.

 

Tomas är även verktygsansvarig på Byggbolaget. Det är han som ser till att nyanställd får den utrustning de ska ha och att alla alltid har verktyg som fungerar på topp.

 

Att Tomas jobbat över tio år på Byggbolaget är kanske ingen slump.

– Det är ett seriös och bra företag, säger Tomas. Dom är generösa och tar väl hand om sina medarbetare.

 

 

Älgjakt

Tomas bor en bit utanför Vetlanda, precis vid gränsen mellan Sävsjö och Vetlanda kommun. På sin lediga tid blandar han gärna motorcykelåkning med skogsarbete på den egna marken. Under höst- och vinterhalvåret är det älgjakt med sin gråhund som ligger i fokus.

 

– Jag är en sådan här "återfallsknutte", så det är på senare dar det har blivit lite mer åkande, men så här års blir det såklart ändå mest tid i skogen, berättar Tomas.

 

Vill du också bli en byggbolagare?

Vi växer stadigt, så mer muskler är alltid välkomna. Vill du vi ska ha dig i åtanke när det dyker upp en ny position, kan du närsomhelst skicka in din CV.

Engagerade Snickare

2022-05-01
Vetlanda

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Är du en skicklig yrkesman som vill ha en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Hör av dig till Magnus Sjölyck på telefon 0722-10 10 60 eller fyll i din ansökan här på vår hemsida.

Fyll i en ansökan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs vår personuppgiftspolicy för att se hur vi hanterar din uppgifter.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018