Viktor Törner

Lär känna våra Byggbolagare

Viktor Törner

SCROLLA NEDÅT

Viktor Törner

För de flesta höglandsbor är Viktor Törner känd som liberon i Vetlanda Bandyklubb, och nyligen blev han även utsedd till lagkapten. Ärofyllt uppdrag kan vi tycka, men för oss klingar det lite högre att han är den första ut i "Lär känna våra Byggbolagare".

Oj, vad kul, säger en överraskad Viktor, när vi presenterar att han är första Byggbolagaren ut i "Lär känna våra Byggbolagare".
Den 29-årige Vetlandakillen har jobbat som snickare under hela sitt yrkesverksamma liv, och blev en Byggbolagare under våren 2016.

Minns du din första arbetsdag?
Nä. Eller jo, jag var på nya Aroma (vårdcentral, reds.anm) när jag började!

Hur tycker du att dina nya arbetskollegor bemötte dig? 
Inget jag reflekterat över tidigare, men det kanske var ett medvetet drag att de satte mig på att jobba i källaren, med Aromas omklädningsrum, istället för där uppe med de andra, säger han och skrattar.
Men jag tycker första dagen gick bra, jag kände ju lite folk sen innan.

 

 

"Det kanske var ett medvetet drag att
de satte mig på att jobba i källaren"

Oavsett om det var medvetet eller ej så efter två år är det just arbetskollegorna som Viktor tycker gör Byggbolaget till en bra arbetsplats.
Det är bra kollegor i alla möjliga åldrar, som är väldigt lätta att ha att göra med. Sen gillar jag även variationen av jobb. Det är inte bara servicejobb eller storbyggen vi får syssla med, utan det är lite allt möjligt.

Annat som gör att Viktor trivs med Byggbolaget som arbetsgivare är stabil organisation som uppmuntrar till balans mellan yrke och privatliv. För som professionell bandyspelare blir det en hel del tid som han behöver ägna åt sporten under vinterhalvåret.
Då är det skönt att de uppmuntrar till att göra saker man gillar och vill hålla på med så länge man kan. De är extremt förstående till att jag håller på med bandy så pass mycket som jag gör. 

 

Vad tycker du utgör en ”Byggbolagare”?

Att kunna jobba i grupp, men samtidigt vara självgående, är viktigt. Sen är vi ju alla olika hur vi är som person, men jag skulle väl även säga att man ska vara social.

 

"De är extremt förstående till att jag håller på
med bandy så pass mycket som jag gör"

 

Vill du också bli en byggbolagare?

Vi växer stadigt, så mer muskler är alltid välkomna. Vill du vi ska ha dig i åtanke när det dyker upp en ny position, kan du närsomhelst skicka in din CV.

Engagerade Snickare

2022-05-01
Vetlanda

Vi fortsätter att växa och utvecklas. Är du en skicklig yrkesman som vill ha en stimulerande och utvecklande arbetsplats? Hör av dig till Magnus Sjölyck på telefon 0722-10 10 60 eller fyll i din ansökan här på vår hemsida.

Fyll i en ansökan

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Läs vår personuppgiftspolicy för att se hur vi hanterar din uppgifter.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018