Om Byggbolaget

Om Byggbolaget

SCROLLA NEDÅT

EN STARK AKTÖR INOM BYGG

Vi är en stark och pålitlig aktör i bygg-Sverige, både när det gäller byggservice och entreprenad. Det är få utanför storstadsregionerna med den erfarenhet, det målmedvetna driv och den kompetens som Byggbolaget besitter.

Helhetsgrepp med kvalitet

Bostadsbyggen accelererar. Skolor och vårdinrättningar rustas upp. Stora investeringar görs i kommersiella lokaler. Frågan är – vem projekterar? Vem går i god för att tidsplan och kvalitet håller? Vem tar ett helhetsgrepp på allt från markinköp till nyckelfärdigt? Det gör vi på Byggbolaget.

Alltsedan starten 2011 har vi som byggföretag vuxit rejält varje år. Vad som började med byggprojekt inom Vetlanda, Eksjö och Sävsjö med omnejd har tagit oss till att nu vara verksamma i hela södra Sverige. Och vi kan ärligt säga att vi kommer fortsätta expandera, med utökad styrka och bibehållen lönsamhet.

 

 

 

Nära till besluten

Framgångsreceptet stavas planering och styrning. Att göra rätt från början och delegera ansvar internt är viktiga ingredienser. Där någonstans ligger också hemligheten i att lyckas rekrytera och engagera medarbetare med vass kompetens inom entreprenad, byggservice och nybyggnation.

Att det trots pressade tids- och kostnadsramar funkar så bra beror på att vi har duktiga arbetsledare, dedikerade ägare och korta beslutsvägar. Ett bra kvitto kommer från våra samarbetspartners, som bland annat säger att vi har ”rena och snygga byggen” och konstaterar att ”hos er brukar det alltid funka”. Ifall du söker någon som kan byggservice och byggnation – då har du hittat rätt!

 

 

Våra värderingar

ÄRLIGHET

ENGAGEMANG

STOLTHET

Vision

Byggbolaget är ett ständigt växande företag inom bygg och entreprenad och vi strävar alltid framåt. Därför har vi satt upp ett antal nyckelfaktorer som vi hela tiden arbetar mot.

 

  • Vi ska vara en aktör på den nationella marknaden och driva projekt runtom i Sverige.
  • Vi ska skapa en "Byggbolaget-anda" med engagerade och kompetenta medarbetare.
  • Vi ska driva projekt från markinköp till nyckelfärdigt.

Värdegrund

Ärlighet, engagemang och stolthet är ledord som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi försöker alltid göra vårt bästa och jobba effektivt och rätt.

 

Alla ska känna en stolthet över att vara en "Byggbolagare" och att vara en del av vårt team.

Vi stödjer stolt

Vi vill gärna vara med och stötta föreningar och företag som arbetar för en god sak. Barn- och ungdomsidrott ligger oss varmt om hjärtat.

 

Erikshjälpen

Erikshjälpen hjälper elever på en skola i södra Kenya som vi sponsrar. 

 

Vetlanda HF

Handbollsklubb i Vetlanda med lång tradition av att satsa på sina ungdomar.

 

Vetlanda BK

Vetlandas mest framgångsrika klubb på elitnivå med flera SM-guld genom åren.

 

HA 74

Ishockeyklubb i Sävsjö som med många duktiga ungdomsidrottare.

Vill du jobba på Byggbolaget? Läs mer här
Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018