Om Byggbolaget

Om Byggbolaget

SCROLLA NEDÅT

EN STARK AKTÖR INOM BYGG

Bostadsbyggandet accelererar. Skolor och vårdinrättningar rustas upp. Stora investeringar görs i kommersiella lokaler. Frågan är – vem projekterar? Vem går i god för att tidplan och kvalitet håller? Vem tar ett helhetsgrepp på allt från markinköp till nyckelfärdigt? Här ser du en stark aktör med erfarenhet i bygg och entreprenad. Vare sig det är byggservice i form av renovering av en altan eller ett bygguppdrag för upprättandet av ett flerbostadshus så tar vi oss an utmaningarna som ställs emot oss.

Utanför storstadsregionerna är det få som har den grundmurade erfarenhet, det målmedvetna driv, den sammansvetsade kompetens som Byggbolaget i Vetlanda besitter.

Byggservice och entreprenad

Alltsedan starten 2011 har vi som byggföretag vuxit rejält varje år genom jobb inom Vetlanda, Eksjö och Sävsjö med omnejd. Ambitionen är att fortsätta expandera under kontrollerade former, med utökad styrka och bibehållen lönsamhet.

Receptet för att lyckas stavas planering och styrning. Att göra rätt från början och delegera ansvar internt är viktiga ingredienser. Där någonstans ligger också hemligheten i att lyckas rekrytera och engagera duktiga medarbetare som är kunniga inom entreprenad, byggservice och nybyggnation.

 

 

Nära till besluten

Att det trots pressade tids- och kostnadsramar funkar så bra beror på att vi har duktiga arbetsledare, engagerade ägare och korta beslutsvägar. Men också på att vi har rykte om oss att vara duktiga på det vi gör och därför lyckas plocka in bra folk. Ett bra kvitto kommer från våra samarbetspartners, som säger att vi har ”rena och snygga byggen” och konstaterar att ”hos er brukar det alltid funka”. Ifall du söker någon som kan byggservice och  byggnation så har du hittat rätt.

 

 

Våra värderingar

ÄRLIGHET

ENGAGEMANG

STOLTHET

BYggbolaget är ett växande företag

Vision

Byggbolaget är ett ständigt växande företag inom bygg och entreprenad och vi strävar alltid framåt. Därför har vi satt upp ett antal nyckelfaktorer som vi hela tiden arbetar mot.

 

  • Vi ska vara en aktör på den nationella marknaden och driva projekt runtom i Sverige.
  • Vi ska skapa en "Byggbolaget-anda" med engagerade och kompetenta medarbetare.
  • Vi ska driva projekt från markinköp till nyckelfärdigt.

Värdegrund

Ärlighet, engagemang och stolthet är ledord som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi försöker alltid göra vårt bästa och jobba effektivt och rätt.

 

Alla ska känna en stolthet över att vara en "Byggbolagare" och att vara en del av vårt team.

Nöjda och stolta medarbetare

Vi stödjer stolt

Vi vill gärna vara med och stötta föreningar och företag som arbetar för en god sak. Barn- och ungdomsidrott ligger oss varmt om hjärtat.

 

Erikshjälpen

Erikshjälpen hjälper elever på en skola i södra Kenya som vi sponsrar. 

 

Vetlanda HF

Handbollsklubb i Vetlanda med lång tradition av att satsa på sina ungdomar.

 

Vetlanda BK

Vetlandas mest framgångsrika klubb på elitnivå med flera SM-guld genom åren.

 

HA 74

Ishockeyklubb i Sävsjö som med många duktiga ungdomsidrottare.

Vill du jobba på Byggbolaget? Läs mer här
Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017