Pinchos Vetlanda

Pinchos Vetlanda

SCROLLA NEDÅT

En magifylld restaurang med ett unikt koncept!

Ett besök på Pinchos bjuder på en riktigt upplevelse, fylld med spännande mat och dryck i tapasformat. Vi fick äran att förvandla den gamla träningslokalen till en vild cirkus!

Från spinninglokal till cirkus

Inne i ett av rummen, som tidigare varit fyllt med motionscyklar, finns det nu papegojor, apor och vilda katter som inredningsdetaljer. I rummet bredvid som går i andra färgtoner arbetar många snickare med att färdigställa köksdelen. På huvudet har de sina pannlampor tända i lokalen som har några små fönster ut mot järnvägsspåren. På Pinchos är inget rum är det andra likt men alla följer samma med genomgående spännande materialval och kulörer.

När Pinchos skulle etablera sig i Vetlanda så gavs Byggbolaget förtroendet och totalentreprenaden att bygga om och anpassa lokalen efter Pinchos inredningskoncept. Restaurangen utgörs av stora öppna ytor, modernt restaurangkök, bar, lager och flera toaletter.

 

Vi brinner för den här typen av projekt!

Att etablera kedjor och koncept är inget nytt för oss utan vi har haft förmånen att jobba med flera spännande aktörer inom restaurang, kafé och retail.

Gasellvinnare 2016   Gasellvinnare 2017   Gasellvinnare 2018